Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

Postbus 23
9790 AA Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

Wat kunnen wij voor jou doen?

Algemene ledenvergadering 2018

Aan de leden, ereleden en vrienden van Groninger Dorpen.

We nodigen je van harte uit voor de Algemene ledenvergadering van Groninger Dorpen. Het was een wervelend 2017. Dat geldt voor Groninger Dorpen én haar leden. Tijdens deze jaarbijeenkomst neemt dagvoorzitter Jaap Jepma ons mee langs ontwikkelingen van Groninger D(d)orpen en dorpshuizen én verdiepen we ons in het thema van de avond:

“Een toekomstbestendig dorp(shuis)!?”

Wat gaan we doen?
Direct bij binnenkomst krijg je de ruimte om in te brengen welke ontwikkelingen er in je dorp(shuis) gaande zijn. In het tweede deel van het programma gaan we hiermee aan de slag. Eerst delen we over het reilen en zeilen van Groninger Dorpen zelf. Je krijgt zicht op de financiële werkelijkheid van Groninger Dorpen. Ook blikken we met een aantal leden terug op enkele activiteiten van 2017. Verder geven bestuur en medewerkers op verrassende wijze antwoord op de vragen: “waar ging je aandacht naar uit bij je werkzaamheden voor Groninger Dorpen het afgelopen jaar” en “wat ga je het komende jaar doen?”

Dan pakken we ieders inbreng erbij en gaan aan de slag met de vraag: hoe ga je als dorp(shuis) om met de ontwikkelingen die gaande zijn? We hebben diverse Groninger dorpen uitgenodigd om met jou te delen hoe je met verschillende veranderingen kunt omgaan.

Kom ook en meld je aan!
Jij bent een belangrijk onderdeel van Groninger Dorpen en van harte welkom. We verzoeken je vriendelijk om je aan te melden als je van plan bent te komen en horen graag met hoeveel personen (door een mail te sturen naar info@groningerdorpen.nl). Graag vóór 22 april.

Datum: 24 april 2018
Plaats: De Hoeksteen, Lageweg 45a, 9479 PA, Noordlaren
Aanvang: 20.00 uur