Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

  Wat kunnen wij voor jou doen?

  Algemene ledenvergadering 2022

  Voor onze leden organiseren wij op donderdagavond 12 mei een algemene ledenvergadering. We vinden het ontzettend fijn dat we jullie hiervoor weer fysiek kunnen uitnodigen en dat iedereen elkaar in het echt kan zien en spreken.

  De vergadering vindt plaats in De Broeckhof te Zuidbroek. De officiële uitnodiging hebben onze leden op 21 april per e-mail ontvangen. Groninger Dorpen wil op de ALV graag van de gelegenheid gebruik maken om de contacten weer aan te halen, daarom staat ‘hernieuwde kennismaking’ centraal op deze ALV. Met het bestuur en team van Groninger Dorpen, maar ook met en tussen de leden dorpsbelangen en dorpshuizen onderling. Het wordt een interactief programma.

  Is jouw dorpshuis of dorpsorganisatie lid van Groninger Dorpen en zit jij in het bestuur? Check dan of de uitnodiging voor onze algemene ledenvergadering in jullie mailbox is beland. Door bijvoorbeeld een bestuurswisseling of een andere (digitale) oorzaak kan een e-mail soms niet op de juiste plek belanden en dat zou jammer zijn.

  Heb je de mail toch gemist? Neem dan contact met ons op via info@groningerdorpen.nl of 050 306 29 00.