Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

Postbus 23
9790 AA Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

Wat kunnen wij voor jou doen?

Basiscursus BHV voor buurt- en dorpshuizen – 10 en 17 november

(foto: Safety Fire Products)

Voor een dorpshuis dat volledig draait op vrijwilligers is het in principe niet verplicht BHV’ers (bedrijfshulpverleners) aan te stellen. Maar wanneer het dorpshuis evenementen organiseert waar veel mensen op afkomen bent u wel verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezoekers en vrijwilligers. In noodgevallen moeten er mensen aanwezig zijn die handelend kunnen optreden en eerste hulp kunnen verrichten. Gemeenten kunnen dat ook eisen bij het verstrekken van de vergunning. Wanneer een dorpshuis een beheerder in dienst heeft is het dorpshuis sowieso verplicht om de bedrijfshulpverlening te organiseren. Groninger Dorpen organiseert daarom binnenkort voor haar leden de basiscursus BHV. De cursus wordt verzorgd door Safety Fire Products in Winschoten, een van de weinige opleidingsinstituten die al in het bezit zijn van het nieuwe NIBHV-keurmerk.

Basiscursus BHV

wanneer
dinsdag 27 november en dinsdag 4 december 2018

tijd
08:30 – 16:30 uur

locatie
Safety Fire Products
J.D. van der Veenstraat 16
9672 AC Winschoten

over
Basiscursus BHV met afsluitend examen. Als u slaagt voor het examen ontvangt u een NIBHV-certificaat dat een jaar geldig is, inclusief een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering die dekking geeft wanneer u optreedt als BHV’er. Verlengen van het certificaat kan jaarlijks door het volgen van een herhalingscursus.

door
De Basiscursus BHV wordt verzorgd door Safety Fire Products in Winschoten. Dit opleidingsinstituut is als een van de weinigen in het bezit van het nieuwe NIBHV-kenmerk.

doelgroep
beheerders en vrijwilligers van buurt- en dorpshuizen

kosten
Buurt- en dorpshuizen die aangesloten zijn bij Groninger Dorpen betalen €200,- per deelnemer. Niet aangesloten buurt- en dorpshuizen betalen €250,- per deelnemer. Dit is inclusief lesmateriaal, lunch en examen.

aanmelden
Via p.knol@groningerdorpen.nl of telefonisch 050 306 29 00

In dit document vindt u informatie over de inhoud van de cursus: Inhoud BHV Basis