Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

Postbus 23
9790 AA Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

  Wat kunnen wij voor jou doen?

  Basiscursus BHV voor buurt- en dorpshuizen

  Groninger Dorpen organiseert de basiscursus BHV. De cursus wordt, geheel coronaproof, verzorgd door Safety Fire Products in Winschoten.

  Het bestuur van een buurt- of dorpshuis dat volledig op vrijwilligers draait is in principe niet verplicht BHV’ers (bedrijfshulpverleners) aan te stellen. Maar u bent u wel verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezoekers en vrijwilligers. In noodgevallen moeten er mensen aanwezig zijn die handelend kunnen optreden. Gemeenten kunnen dat ook eisen bij het verstrekken van een vergunning voor een evenement. Wanneer een buurt- of dorpshuis een beheerder in dienst heeft is het sowieso verplicht om de bedrijfshulpverlening te organiseren.

  Basiscursus BHV

  Wanneer: Vrijdag 28 mei en vrijdag 4 juni 2021 (let op! De cursus is inmiddels volgeboekt!)
  Tijd: 09:00 uur – 17:00 uur.
  Locatie: Safety Fire Products
  J.D. van der Veenstraat 16
  9672 AC Winschoten
  Over: Basiscursus BHV met afsluitend examen. Als u slaagt voor het examen ontvangt u een NIBHV-certificaat dat een jaar geldig is, inclusief een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering die dekking geeft wanneer u optreedt als BHV’er. Verlengen van het certificaat kan jaarlijks door het volgen van een herhalingscursus.
  Door: De Basiscursus BHV wordt verzorgd door Safety Fire Products in Winschoten. Dit opleidingsinstituut is in het bezit van het (nieuwe) NIBHV-kenmerk.
  Doelgroep: Beheerders en vrijwilligers van buurt- en dorpshuizen.
  Kosten: Buurt- en dorpshuizen die aangesloten zijn bij Groninger Dorpen betalen €200,- per deelnemer. Niet aangesloten buurt- en dorpshuizen betalen €250,- per deelnemer.  Dit is inclusief lesmateriaal, lunch en examen.
  Aantal: Er kunnen maximaal 9 deelnemers meedoen, vol is vol.
  Aanmelden: Aanmelden kan t/m 17 mei 2021 via p.knol@groningerdorpen.nl of telefonisch 050 306 29 00.

  Meer informatie

  Hier vindt u informatie over de inhoud van de cursus.