Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

  Wat kunnen wij voor jou doen?

  Kom kijken bij het aardgasvrije Buurthuis De Riggel!

  Voor deelnemers en geïnteresseerden van het ontzorgingsprogramma Verduurzamen Maatschappelijk Vastgoed

  Buurthuis De Riggel in Boven Pekela is gebouwd in 1984 en draait sinds jaar en dag volledig op vrijwilligers. Het buurthuis biedt onderdak aan het verenigingsleven en organiseert diverse activiteiten. Zo kunnen bewoners maandelijks onder het motto ‘schuif aan’ samen eten in De Riggel. Vanaf 2016 is het bestuur bezig met het verduurzamen van de accommodatie. Met behulp van diverse fondsen en subsidies en niet te vergeten de inzet van een boel vrijwilligers is De Riggel is inmiddels volledig aardgasvrij.

  Op dinsdag 24 januari geeft het bestuur van De Riggel uitleg over hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje van het huis. Deelnemers aan het ontzorgingsprogramma Verduurzamen Maatschappelijk Vastgoed zijn van harte uitgenodigd!
  Meer informatie en aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.

  Datum
  dinsdag 24 januari 2023

  Duur
  19:30 uur – 21.30 uur

  Locatie
  Buurthuis De Riggel in Boven Pekela
  Noorderkolonie 13
  9663 TT  Boven Pekela

  Appgroep ontzorgingsprogramma verduurzamen maatschappelijk vastgoed

  Wil je via WhatsApp kennis en ervaring uitwisselen en op de hoogte blijven van nieuwtjes betreffende energiebesparing en duurzaamheid? Meld je aan voor de appgroep van het ontzorgingsprogramma ‘Verduurzaming dorpshuizen’ bij duurzaamheidscoach Iwan Hoving: 06 24 92 26 51.