Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

Postbus 23
9790 AA Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

Wat kunnen wij voor jou doen?

vanOnderen – vervolgbijeenkomst 4 september

Project #vanOnderen: Wij presenteren het projectvoorstel #vanOnderen en willen dit graag met jullie toetsen! Is jouw dorp er ook bij?!  

Welkom op woensdag 4 september van 19.30 uur tot 21.30 uur; Hendrik Westerstraat 24, 9791 CT Ten Boer. Aanmelden kan hier.

Het programma:

  • We presenteren jullie ons projectvoorstel om de beweging #vanOnderen en ondersteuning van dorpen daarbij een forse impuls te geven. Wij horen graag van jullie wat jullie hiervan vinden, voordat we verdere stappen zetten. Ook over die stappen willen we het hebben.
  • We schetsen, mogelijk met een aantal gastsprekers, kort de actualiteit en relevante ontwikkelingen.
  • Uitwisselen met elkaar over jullie ervaringen, vragen en ideeën.

 NB Op de bijeenkomst #vanOnderen op 24 juni is deze bijeenkomst en deze actie afgesproken. Het (korte) verslag van 24 juni staat hier in het nieuwe – nog verder uit te bouwen – onderdeel van onze website: vanOnderen.

‘Wij willen op naar andere aanpak van de gevolgen van de gaswinning in Groningen. De bewoner centraal, maar nu écht met een aanpak vanOnderen! We zijn mens- en toekomstgericht, we inspireren elkaar, we geven kracht en samen vorm aan de beweging vanOnderen. Ben jij betrokken bij initiatieven, heb je zelf ideeën, ken je partijen die perspectief bieden in jouw dorp of wijk? Deel je informatie, doe mee met het nieuwe creatieve omdenken in de gaswinningsproblematiek. Wij nodigen je dringend uit met elkaar en ons te delen wát en hóe!’