• Zaterdag 13 april 2024

  We doen het Samen Festival


  Zin in inspiratie, ontmoeting en interessante workshops om jouw bewonersinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom, dan doen we het samen!

  Samen met partners als LVKK, Nederland Zorgt voor Elkaar (NLZVE) en LSA-bewoners wordt op zaterdag 13 april 2024 het We doen het samen! Festival georganiseerd in Amersfoort. Als lid van LVKK en NLZVE heeft Groninger Dorpen 10 vrijkaarten beschikbaar voor actieve bewoners die willen deelnemen aan het festival.

  Tijdens het festival vieren we de waardevolle bijdrage van bewonersinitiatieven. Bewoners doen landelijk een oproep aan de politiek om initiatieven op waarde te schatten. Naast het belangrijke gesprek met de politiek is er volop ruimte om kennis te vergaren via workshops over fondsenwerving en platforms die jouw initiatief een stap verder brengen. Tot slot vindt tijdens het festival ook de aftrap plaats van het actieprogramma We Doen Het Samen Coalitie.

  Wil je meer informatie over deze feestelijke dag?
  Ga naar www.wedoenhetsamen.nu.

  Wil jij je opgeven voor het festival, laat het ons weten en mail naar info@groningerdorpen.nl/ d.wiebing@groningerdorpen.nl om een vrijkaart te bemachtigen.