• Donderdag 30 november 2023

  Workshop ‘Hoe betrek je bewoners bij je duurzame initiatief?’

  Voor initiatieven die bezig zijn met het verduurzamen of vergroenen van hun eigen omgeving

  Samen met je dorp of buurt wil je aan de slag met verduurzamen of vergroenen van jullie eigen omgeving. Maar weten je buren al dat jouw initiatief bestaat? Hoe weet je wat je buurtgenoten belangrijk vinden? En wat motiveert hen om mee te gaan doen? Daarvoor is het belangrijk dat je weet wat voor type bewoners je wilt bereiken.

  In de gratis workshop ‘Hoe betrek je bewoners bij je duurzame initiatief?’ brengen we de bewoners met hun persoonlijkheden uit jouw buurt in kaart. Daarna weet je precies hoe je hen bereikt en bij je duurzame initiatief betrekt. Deze workshop is interessant als je net een initiatief start, maar ook als je al een tijd bezig bent!

  Datum en tijd

  De workshop vindt plaats op 30 november. De inloop is vanaf 12.45 uur. We starten om 13.00 uur. Om 17.00 uur sluiten we de workshop af en praten we na tijdens een gezellige borrel.

  Meedoen en aanmelden

  Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Geef je dus snel op via deze link om zeker te zijn van deelname. Doe dit in ieder geval vóór 27 november. De workshop is bij Grunneger Power in kantoorgebouw The Rock, Atoomweg 6B, 9743 AK Groningen. Deze workshop wordt georganiseerd door Grunneger Power, Groninger Dorpen, de Groninger Energiekoepel en de Natuur en Milieufederatie Groningen.