Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

Postbus 23
9790 AA Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

  Wat kunnen wij voor jou doen?

  Workshop voor energie-initiatieven: Video’s maken met je smartphone

  Probeer jij weleens dorpsbewoners te enthousiasmeren om lid te worden van jullie energie-initiatief? En wil jij graag bewustwording en draagvlak creëren op het gebied van energiebesparing?  Dan is onze workshop ‘video’s maken met je smartphone’ ook wat voor jou! Een super leerzame en toepasbare workshop om jullie verhaal in beeld te brengen, gewoon, met je smartphone!

  Van de deelnemers aan de workshop op 22 oktober kregen we enthousiaste reacties. We bieden daarom dezelfde workshop nog een keer aan, deze keer op een avond.

  Let op: De workshop is bedoeld voor energie-initiatieven en -coöperaties. Deze krijgen dus ‘voorrang’. Maar dorpshuizen en dorpsbelangenorganisaties mogen zich ook aanmelden. Je komt dan op een wachtlijst en krijgt na 29 november bericht of je alsnog mee kunt doen.

  Praktische informatie

  Wanneer: vrijdag 7 December van 18:30 – 21:30

  Waar: Voor de organisatie van de workshop volgen we de corona maatregelen, en zorgen we ervoor dat de workshop sowieso door kan gaan. Het liefst op locatie (Biotoop in Haren), maar wanneer nodig in digitale vorm.

  Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers, maximaal 2 personen per initiatief. Schrijf je hier in: https://forms.gle/SzsuZ8Lxc77yyC5D8

  De workshop

  Speciaal voor energie-initiatieven in de provincie Groningen organiseren vier organisaties (Groninger Dorpen, Groninger Energiekoepel, Natuur en Milieufederatie Groningen en Grunneger Power) samen een workshop waarin je leert professionele video’s te maken met je smartphone.

  De workshop wordt gegeven door Videoprofs.nl en zal beginnen met een theoretisch deel waarin je uitleg krijgt over de tools en middelen die nodig zijn om een kwalitatief goede video te maken. Daarna laten we je zien hoe je jouw boodschap succesvol in een video verpakt. Kijk voor meer informatie over de workshop in deze flyer.

  Aanmelden

  Meld je aan voor 29 November via deze link: https://forms.gle/SzsuZ8Lxc77yyC5D8 Graag ontvangen wij de naam van het initiatief en met hoeveel personen (maximaal 2 personen per initiatief) jullie komen. Na de aanmelding ontvang je van ons een mail met verdere details.

  Graag tot dan!