Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

Postbus 23
9790 AA Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

Wat kunnen wij voor jou doen?
Selecteer
Vraagbaak
Inspiratie
Ondersteuning en advies
Invloed en belangen
Thema-avonden en excursies
Netwerk
Wegwijs bij fondsen en subsidies
Collectieve ledenvoordelen
Lid worden
Gemeenten en Samenwerkingspartners
Wat kunnen wij voor jou doen?

Collectieve ledenvoordelen

Wij hebben een collectieve WA- (wettelijke aansprakelijkheids) en ongevallenverzekering afgesloten waar leden tegen een aantrekkelijk tarief gebruik van kunnen maken.

Activiteiten die passen binnen de statuten van je eigen organisatie kunnen hiermee gedekt worden, binnen bepaalde voorwaarden. Let wel, het gaat hier om secundaire dekking. Dus in geval van schade moet eerst onderzocht worden of verzekeringen van betrokkenen zelf van toepassing zijn.

Een WA-verzekering dekt de schade die een verzekerde aan een ander toebrengt. De ongevallenverzekering dekt ‘letsel’schade aan de verzekerden zelf.

Let op: Niet alle evenementen/activiteiten zijn gedekt op de verzekering: meld een evenement altijd op tijd, zodat wij het voor kunnen leggen aan de verzekeringsmaatschappij.

Bestuurdersaansprakelijkheidverzekering
Bestuurdersaansprakelijkheid is vaak verzekerd via de Vrijwilligersverzekering die je eigen gemeente bij de VNG heeft afgesloten. Wel goed om hier eens navraag naar te doen. Wij bieden geen collectieve bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.

Opstal-, inventaris- en bedrijfsschadeverzekering
Assurantiekantoor Bremer heeft een speciaal pakket voor dorpshuizen. Er bestaat een minimum premie van 1.500 euro, dus het is niet in alle gevallen de voordeligste optie.

Klik hier en lees over veel voorkomende verzekeringsvragen.