Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

Postbus 23
9790 AA Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

  Wat kunnen wij voor jou doen?
  Selecteer
  Vraagbaak
  Inspiratie
  Ondersteuning en advies
  Invloed en belangen
  Thema-avonden en excursies
  Netwerk
  Wegwijs bij fondsen en subsidies
  Collectieve ledenvoordelen
  Lid worden
  Gemeenten en Samenwerkingspartners
  Wat kunnen wij voor jou doen?

  Collectieve verzekeringen

  Wij hebben een collectieve WA- (wettelijke aansprakelijkheids) en ongevallenverzekering afgesloten waar leden tegen een aantrekkelijk tarief gebruik van kunnen maken.

  Activiteiten die passen binnen de statuten van je eigen organisatie kunnen hiermee gedekt worden, binnen bepaalde voorwaarden. Let wel, het gaat hier om secundaire dekking. Dus in geval van schade moet eerst onderzocht worden of verzekeringen van betrokkenen zelf van toepassing zijn.

  Een WA-verzekering dekt de schade die een verzekerde aan een ander toebrengt. De ongevallenverzekering dekt ‘letsel’schade aan de verzekerden zelf.

  Let op: Niet alle evenementen/activiteiten zijn gedekt op de verzekering: meld een evenement altijd op tijd, zodat wij het voor kunnen leggen aan de verzekeringsmaatschappij.

  Bestuurdersaansprakelijkheidverzekering
  Bestuurdersaansprakelijkheid is vaak verzekerd via de Vrijwilligersverzekering die je eigen gemeente bij de VNG heeft afgesloten. Wel goed om hier eens navraag naar te doen. Wij bieden geen collectieve bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.