Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

  Wat kunnen wij voor jou doen?

  LUTJE MOEVIE AWOARD

  Stemweek LUTJE MOEVIE!

  Weet je het nog? Op zaterdag 17 juni lanceert Groninger Dorpen een fonkelnieuwe website en huisstijl. Om dit te vieren organiseren we een filmwedstrijd voor alle dorpen in Groningen: de LUTJE MOEVIE AWOARD. Op zaterdag 17 juni wordt de winnende dorpsfilm bekendgemaakt. Naast de eeuwige roem ontvangt de winnaar van LUTJE MOEVIE AWOARD ook een geldbedrag van duizend euro, vrij te besteden voor en door het eigen dorp. Tijdens de prijsuitreiking wordt tevens de nieuwe website en huisstijl van Groninger Dorpen gelanceerd.

  Eerst de vakjury

  Alle ingezonden filmpjes zijn inmiddels beoordeeld door een vakjury. Tijdens de hele maand mei heeft het radioprogramma Hallo Groningen van RTV Noord de 8 meest veelbelovende dorpen uitgelicht. Op locatie in de hele provincie hebben de kanshebbers hun ingezonden film in het radioprogramma toegelicht en zichzelf nog eens extra gepresenteerd.

  De vakjury bestaat uit: Fieke Gosselaar (Centrum Groninger Taal en Cultuur), Sanne Meijer (timmert onder andere aan de weg met haar Grunneger toentje), Wiebe Klijnstra (RTV Noord), Rutger Middendorp (communicatie specialist) en Hielke Westra (Groninger Dorpen).

  Nu de stem van het Groninger publiek

  Vanaf 1 juni tot en met 8 juni (12.00 uur) kan er gestemd worden door het publiek; de inwoners van Groningen. Op welke dorpen stem jij? Bekijk de LUTJE MOEVIES van Oostwold (Westerkwartier), Vierhuizen, Baflo, Termunten en Termunterzijl, Nieuw Scheemda ’t Waar, Losdorp, Visvliet en Zuidwending op onze eigen YouTube kanaal en breng hieronder je stem uit!

  Jouw stem!