• Aan de slag voor Groninger Dorpen en Loket Leefbaarheid

    Mijn naam is Willemijn Homan en ik ga als Junior Adviseur Leefbaarheid namens Groninger Dorpen aan de slag voor Loket Leefbaarheid, specifiek voor jongeren. Het is belangrijk dat jongeren ook op de hoogte zijn van de mogelijkheden van het Loket.

    Met mijn inzet wil ik ideeën van Groningse jongeren zichtbaar maken en jonge initiatiefnemers kan ik coachen bij het aanvragen van een subsidie. Ik kijk uit naar mooie plannen die de leefbaarheid in de dorpen op het mooie Groninger platteland ten goede komen. Voorheen was ik werkzaam als buurtwerker bij Mensenwerk Hogeland. Hier heb ik samen met inwoners mooie initiatieven mogen organiseren in de gemeente het Hogeland. En alsof de gemeente Het Hogeland niet groot genoeg was, mag ik nu aan het werk in de hele provincie Groningen. Mooi is dat!

    Ben of ken je (een) Groningse jongere(n) met ideeën en plannetjes die gaan over de leefbaarheid van eigen dorp of buurt? Wil je meer weten over de mogelijkheden van Loket Leefbaarheid? Bel of mail me dan gerust.
    w.homan@groningerdorpen.nl 050 306 29 00

    Hopelijk tot snel!