• Campagnemaand Vrijwilligers Groningen

  Van 6 november tot 7 december is de campagnemaand voor de Groningse vrijwilliger. Deze maand staat in het teken van het waarderen van alle geweldige vrijwilligers in Groningen en het inspireren van anderen om vrijwilligerswerk te gaan doen.

  Vanaf 6 november begint een campagnemaand om de Groningse vrijwilligers te bedanken en anderen nieuwsgierig te maken naar vrijwilligerswerk. Vrijwilligers maken Groningen mooier, zowel provincie als stad. Op 7 december, Dag van de Vrijwilliger, vieren we dit met elkaar.

  Doe je ook mee?

  Iedere vrijwilliger verdient het om af en toe waardering te ontvangen. Ken jij iemand die mooie dingen doet als vrijwilliger? Verras diegene dan met een speciaal ontworpen Groningse bedankkaart. Liever digitaal iemand een pluim geven? Plaats zijn/haar/diens naam op de Wall of fame en vertel waarom het zo’n topper is. Beiden is natuurlijk helemaal fantastisch!

  Meer informatie hierover vind je (vanaf 6 november) op vrijwilligersgroningen.nl/bedankt. Hier lees je ook 10 inspirerende en hartverwarmende verhalen van vrijwilligers die zich inzetten voor stad en provincie!

  Vrijwilligers Groningen voert deze campagne samen met zoveel mogelijk vrijwilligersorganisaties en hun vrijwilligers. Zij bieden input, materialen en ideeën voor promotie en campagne-activiteiten. Hoe meer organisaties en vrijwilligers de campagne ondersteunen, hoe groter de impact en hoe meer mensen geïnspireerd raken om vrijwilligerswerk te doen. Dus doe óók mee!

  Provincie Groningen en Gemeente Groningen hebben deze campagne mogelijk gemaakt. De
  waarderingscampagne voor vrijwilligers is een initiatief van Groninger Dorpen, Huis voor de Sport Groningen, CMO STAMM, KultuurLoket, Link050, Stichting Present en Humanitas.