Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

  Wat kunnen wij voor jou doen?

  Einde stageperiode Wouter de Vries

  Vrijdag, 1 november 2019

  Hallo! Mijn naam is Wouter de Vries en ik heb de afgelopen negen weken stage gelopen bij Groninger Dorpen. Ik loop stage vanuit de opleiding Management van de Leefomgeving op de hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Deze oriënterende stage heeft als doel om het toekomstige werkveld van mijn opleiding te verkennen door bijvoorbeeld mee te gaan naar bijeenkomsten en individueel een aantal opdrachten uit te voeren.

  Voor mijn stageopdracht heb ik mij beziggehouden met het vervoer in dorpen. Bij deze opdracht heb ik gekeken naar de huidige situatie van (openbaar) vervoer in dorpen en naar mogelijke alternatieve vervoersmogelijkheden. Ook ben ik bezig geweest met een inventarisatie van leden en niet-leden van de vereniging.

  Om het werkveld van Groninger Dorpen te verkennen ben ik ook regelmatig met collega’s op pad geweest om mee te gaan naar bijeenkomsten of gesprekken. Om er een paar uit te pikken ben ik naar bijeenkomsten van het waterschap Hunze en Aa’s, de BOKD en verschillende gemeentes in de provincie Groningen geweest.

  Al met al was dit een erg interessante stage waarin ik veel heb geleerd hoe de organisatie Groninger Dorpen in elkaar zit en wat voor rol zij spelen in de maatschappij. Ook was de stage erg aangenaam door het gezellige team dat Groninger Dorpen heeft. Bij deze wil ik het team en mijn begeleider ook bedanken voor alles wat ik heb geleerd en de gezellige tijd!