• Financiering voor een project? Misschien kan VSBfonds helpen!

  Zet je je in voor je buurt of dorp met een project en ben je op zoek naar financiering? Misschien kan VSBfonds je dan helpen. VSBfonds steunt projecten die bijdragen aan het creƫren van een betrokken gemeenschap. De regioadviseurs nodigen je uit voor een gesprek tijdens het maandelijks online spreekuur!

  VSBfonds draagt graag bij aan het versterken van buurten, wijken en dorpen. Gemeenschappen waar mensen van elkaar leren en omkijken naar elkaar, waar iedereen aan kan bijdragen en bij kan horen. Kortom, betrokken gemeenschappen. VSBfonds steunt vanuit die gedachte allerlei initiatieven. Met name met donaties, maar VSBfonds deelt ook graag het netwerk en de ervaringen van andere buurtmakers.

  Heb je een plan met of voor buurt- of dorpsgenoten die elkaar willen leren kennen, ontmoeten en samen in actie komen voor de buurt, het dorp? Ben je op zoek naar financiering en tips? Lees dan verder op deze site of zoek contact met Bram of Machteld. Ze helpen je graag verder!

  Uitnodiging
  Regioadviseurs Bram Prinsen en Machteld Willemse nodigen je uit om je idee met hen te bespreken. Wellicht komt ook jouw project in aanmerking voor een donatie. Dat kan via het maandelijkse online spreekuur: meld je hier aan.

  Bellen is ook mogelijk. Dat kan dagelijks tussen 9.00 en 12.00. Tel. 030 230 3309. En natuurlijk kun je ook mailen: infofrieslandgroningendrenthe@vsbfonds.nl