Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

Postbus 23
9790 AA Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

Wat kunnen wij voor jou doen?

Kenniscongres Sterk Groningen!

Maandag, 26 augustus 2019

Op donderdag 26 september organiseert het Kennisplatform Leefbaar en KansrijkGroningen samen met Kennisplatform Bouwen en Versterken het tweede kenniscongres: Sterk Groningen! Het gratis congres gaat over leefbaarheid en techniek in het aardbevingsgebied en wordt georganiseerd in de testhal van BuildinG voor bewoners en experts. Sprekers uit de wetenschap en praktijk delen nieuwe en bestaande kennis rondom het aardbevingsdossier in de provincie Groningen.

Beide platforms zien graag bewoners uit het aardbevingsgebied op het congres. ‘Het is van groot belang om zowel bewoners als professionals bij elkaar te brengen’, aldus Tom Postmes, wetenschappelijk directeur van het Kennisplatform Leefbaar en Kansrijk Groningen. Verder richt het congres zich op vertegenwoordigers van overheden, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en kennisinstituten.

Het congres vindt plaats op donderdag 26 september van 16.00 uur tot 20.30 uur in BuildinG, Zernikelaan 17 in Groningen. Deelnemen aan het congres is gratis, maar aanmelden is verplicht in verband met het beperkte aantal plekken. Meer informatie over het congres en de registratie is te vinden op de sites van beide platforms:
www.kennisplatformleefbaar.nl en www.kennisplatformbouwen.nl