• Maatregelen tegen gevolgen coronavirus

    Groninger Dorpen neemt maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We sluiten daarbij aan bij maatregelen die de overheid neemt. De Rijksoverheid heeft gistermiddag nieuwe maatregelen afgekondigd. Bekijk voor actuele informatie de website van het RIVM.

    Wij nemen hierin uiteraard onze verantwoordelijkheid. Naar jullie en onze (werk)omgeving. Dit betekent concreet dat wij, zoals aanbevolen, de komende weken zoveel mogelijk thuis werken. Ook afspraken in grote groepen van meer dan 100 mensen of met mensen die een kwetsbare gezondheid hebben, zullen we niet doen. We zijn wel bereikbaar voor telefonische en online besprekingen.

    Of bijeenkomsten die (mede) door Groninger Dorpen worden georganiseerd doorgaan of niet wordt via onze website, sociale media en e-mail gecommuniceerd. En wanneer je een persoonlijke afspraak hebt met ons, overleggen we of dat kan doorgaan. We vragen ook jullie begrip dat we door meer thuis te werken minder telefonisch bereikbaar zijn. Via de mail – info@groningerdorpen.nl – kun je natuurlijk wel een terugbelverzoek achterlaten.

    Namens team en bestuur van Groninger Dorpen