Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

Postbus 23
9790 AA Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

Wat kunnen wij voor jou doen?

Opening Dorpsloket en lancering website Dorpscoöperatie MiddelSoam

Vrijdag, 15 maart 2019

Maandagavond 11 maart vond de eerste algemene ledenvergadering van de Dorpscoöperatie MiddelSoam plaats in Vita Nova in Middelstum. Tijdens de vergadering werden de statuten vastgesteld en het voorlopige bestuur definitief geïnstalleerd. Dit bestuur wordt gevormd door de vertegenwoordigers van de 4 werkgroepen die de activiteiten van de dorpscoöperatie voorbereiden en uitvoeren en een penningmeester.  Nadat het formele deel van de vergadering was afgesloten, nam Drewes Wildeman de microfoon over om op humoristische wijze de lancering van de gloednieuwe website van MiddelSoam in te leiden.

Ook werd het dorpsloket feestelijk geopend en werden de leden van de verschillende werkgroepen geïnterviewd, steeds hilarisch onderbroken door een bejaard echtpaar, vertolkt door Hennie Toolsema en Gerard Jansma, die tijdens het slot van het formele deel van de bijeenkomst, vergezeld van rollator en wandelstok op luidruchtige wijze hun intrede deden en voor veel vrolijkheid zorgden.

Het dorpsloket, inmiddels al een maand actief vanuit het Hippolytushoes, is telefonisch, via e-mail en via de website van www.middelsoam.nl  bereikbaar, maar op woensdagochtend van 9.00-12.00 uur ook te bezoeken. De medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden of hulpvragen te helpen oplossen via hun database met inmiddels al zo’n 125 vrijwilligers, een aantal dat nog wekelijks groeit.