Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

Postbus 23
9790 AA Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

Wat kunnen wij voor jou doen?

Save-the-Date: Handige hulpmiddelen voor meer gezonde jaren

Vrijdag, 5 april 2019

RESERVEER 16 MEI ALVAST IN JE AGENDA.

Dan organiseert de HANNN namelijk een bijeenkomst waarin ze wensen van inwoners van Groningen en Ommeland gaan koppelen aan ontwikkelaars die oplossingen bieden op het terrein van meer gezonde jaren in de eigen omgeving. Heel concreet en heel erg praktisch, dat is het idee!

MEER GEZONDE JAREN VOOR MENSEN ZOALS JIJ EN IK…

Je bent onderdeel van een initiatief of organisatie die een actieve bijdrage levert aan een zorgzame, zelfredzame gemeenschap. Een gemeenschap waarin mensen zo lang mogelijk kunnen genieten van gezonde jaren in hun eigen, vertrouwde omgeving. Het gaat er jou om dat mensen geholpen worden om een keuze te maken voor de hulpmiddelen die hen ondersteunen om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Naast een uitnodiging aan jou om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn, is dit daarom ook een vraag aan jou om deze uitnodiging te delen met je netwerk. Met de inwoners van je dorp of van andere dorpen; met de mensen die uiteindelijk gebaat zijn bij de producten en diensten van de aanwezige ondernemers.

Binnen enkele weken lees je via Groninger Dorpen de officiële uitnodiging van de HANNN, met daarin een paar vragen ter voorbereiding op de bijeenkomst, maar we willen jou (en de mensen die deze uitnodiging via jou ontvangen) nu alvast vragen na te denken over de volgende vragen:

  • Wat belemmert je om te genieten van meer gezonde jaren in jouw eigen omgeving?
  • Welk product of welke dienst zou jouw helpen langer op een prettige manier thuis te kunnen blijven wonen?
  • Waar zou je naar een dergelijk product of dienst op zoek gaan?

Ben je erbij? Meld je dan aan via: https://www.hannn.eu/agenda/meer-gezonde-jaren-in-eigen-omgeving

Tot 16 mei!