Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

  Wat kunnen wij voor jou doen?

  Vacature: lid beoordelingscommissie Loket Leefbaarheid

  Vrijdag, 30 september 2022

  Wil jij meehelpen om de leefbaarheid in Groningen te verbeteren? Word dan lid van onze beoordelingscommissie! Als lid van de beoordelingscommissie krijg je een prachtige inkijk in allerlei maatschappelijke initiatieven en kun je je netwerk en ervaring inzetten om de leefbaarheid in Groningen te vergroten.

  Loket Leefbaarheid ondersteunt gezamenlijke plannen van inwoners in de provincie Groningen. Inwoners van Groningen kunnen maximaal € 10.000,– aanvragen voor hun leefbaarheidsinitiatief. Groninger Dorpen is het eerste aanspreekpunt van het Loket. De adviseurs van Groninger Dorpen ondersteunen bij het doen van een aanvraag of bieden hulp of advies bij het ontwikkelen van het project. Aanvragers doen hun aanvraag online via het eLoket van SNN. De aanvraag wordt vervolgens beoordeeld door een onafhankelijke beoordelingscommissie.

  De onafhankelijke beoordelingscommissie, met als voorzitter Siem Jansen (directeur van Nationaal Programma Groningen), bestaat uit een medewerker van de provincie Groningen en twee inwoners. Nationaal Programma Groningen heeft voor tien jaar zo’n 11 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de uitvoering van de subsidieregeling Loket Leefbaarheid. Voor de beoordelingscommissie van het Loket Leefbaarheid zoekt Groninger Dorpen een nieuw lid.

  De volledige vacaturetekst is te vinden op de site van Loket Leefbaarheid.