Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

  Wat kunnen wij voor jou doen?

  vanOnderen! Save the date & flyer

  Dinsdag, 16 april 2019

  Na de SamenSterker-avond voor bewoners op 28 maart in Krewerd, organiseren we op woensdag 8 mei een vervolg: een avond met en in het teken van vanOnderen. Schrijf het vast in je agenda! Uitnodiging en info over het programma volgen binnenkort.

  Meer weten over, meedoen met vanOnderen? Van harte aanbevolen: flyer vanOnderen, die Henk Bos namens vanOnderen op het symposium van de Kracht van Groningen aanbood aan burgemeester Beukema en gedeputeerde Patrick Brouns. Ook onder andere Siem Jansen, directeur van het NPG, heeft inmiddels een exemplaar. We zijn blij dat een aantal mensen al een stapeltje heeft meegenomen naar het eigen dorp, want om de bewoners gaat het ons.

  Deze bijeenkomsten, waarbij de uitwisseling van ervaringen en initiatieven van bewoners centraal staan,  zijn een vervolg op bijeenkomsten die Groninger Gasberaad en Groninger Dorpen vorig jaar voor bewoners organiseerden rond het vergroten van eigen en gezamenlijke regie, van woning tot gemeenschap en dorpsontwikkeling. Wat kun je nú en wat naar de toekomst toe, hoe doen anderen dat, wat kunnen we samen: samen sterk!