Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

  Wat kunnen wij voor jou doen?

  Vereniging Groninger Dorpen en Stichting Perspectief 2025 gaan samenwerken

  Woensdag, 14 juli 2021

  Stichting Perspectief 2025
  De afgelopen jaren is Stichting Perspectief 2025 in de provincie Groningen aanjager geweest van vier grote verandertrajecten. Er zijn projecten gestart en er is ondersteuning geboden aan initiatieven om Groningen gezonder, economisch sterker, duurzamer en leefbaarder te maken. Omdat er inmiddels verschillende andere krachtige organisaties zijn die inhoudelijk een stevige overlap hebben met de Stichting, is een vraag over het bestaansrecht van de Stichting realistisch gevonden.

  Samenwerking met Groninger Dorpen
  Het werk dat de afgelopen jaren is gedaan door Stichting Perspectief 2025 is van grote meerwaarde geweest voor de provincie en dit mag zomaar verloren gaan, vindt ook Groninger Dorpen. Daarom hebben er recent gesprekken plaatsgevonden tussen beide organisaties. Inmiddels hebben Stichting Perspectief 2025 en Groninger Dorpen besloten te gaan samenwerken en zijn de taken van directeur Riek Siertsema overgedragen aan Rik van Niejenhuis, directeur Groninger Dorpen.
  De werkwijze van Stichting Perspectief 2025 kan worden gezien als complementair aan de werkwijze voor Groninger Dorpen. Een passende samenwerking!
  Heb je vragen? Stel ze aan onze directeur Rik van Niejenhuis r.vanniejenhuis@groningerdorpen.nl