• Verras jij een vrijwilliger met een kaartje?

    Iedere vrijwilliger verdient het om af en toe een waarderingsode te ontvangen. Ken jij iemand in je omgeving die mooie dingen doet als vrijwilliger? Verras diegene dan met een typisch Groningse ansichtkaart. Dit is helemaal gratis en kan zowel per post als mail worden verstuurd. Je kunt via deze site kaartjes bestellen of digitaal versturen.

    Groningse maatschappelijke organisaties (zoals verenigingen en stichtingen) kunnen maximaal 50 kaartjes (incl. postzegel) gratis aanvragen bij het initiatief Vrijwilligers Centraal. Groningers kunnen maximaal 10 gratis kaartjes aanvragen. De kaarten zijn ontworpen in de huisstijl van het merk Groningen en ontworpen in samenwerking met Marketing Groningen.

    Project Vrijwilligers Centraal
    Project Vrijwilligers Centraal vindt het belangrijk om mensen die zich inzetten als vrijwilliger in het zonnetje te zetten. Daarom zijn initiatiefnemers Provincie Groningen, Groninger Dorpen, KultuurLoket, Huis voor de Sport Groningen en CMO STAMM deze acties gestart.

    Zij geven de komende maanden onder de noemer Vrijwilligers Centraal ondersteuning op maat, experimenteren met verschillende organisaties naar innovatieve maatregelen, zetten vrijwilligers in het zonnetje en organiseren kennis- en leersessies op allerlei onderwerpen voor de huidige besturen en andere vrijwilligers.