Contact

Hendrik Westerstraat 24
9791 CT Ten Boer

Postbus 23
9790 AA Ten Boer

t: 050 306 29 00

info@groningerdorpen.nl

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag 9.00-17.00u

Routebeschrijving naar Groninger Dorpen


Vertrekpunt  

Wat kunnen wij voor jou doen?

Onze mensen

Gilian Wijnalda

Gilian is voor onze contacten (dorpen en organisaties) hét eerste aanspreekpunt. Voor onze organisatie is ze de spreekwoordelijke spin in het web.

Lees meer
Nienke Vellema

Nienke is betrokken bij dorpsbelangenorganisaties. Ze helpt dorpen met het ontwikkelen van dorpsvisies en nieuwe organisatiestructuren.

Lees meer
Pieter Knol

Pieter is de man voor de dorpshuizen. Pieter is inhoudelijk erg sterk en hij kan je zowel praktisch als projectmatig adviseren.

Lees meer
Maartje Kiep

Maartje heeft altijd al brede interesse in wat speelt op ons platteland en wie zich waarmee bezig houdt. Van cultuur en toerisme tot bijv. inrichting van het buitengebied en landbouw.

Lees meer
Inge Zwerver

Inge is voor dorpen hét aanspreekpunt voor wonen, zorg en welbevinden. Belangen ván en kansen vóór zorgzame dorpsinitiatieven behartigt ze binnen haar relevante netwerk van overheden en instanties.

Lees meer
Hilda Hoekstra

Hilda is als coördinator dé verbindende schakel tussen bestuur en het team. Ze draagt zorg voor een gezond team dat werkt aan de leefbaarheid van de Groninger dorpen.

Lees meer
Sjouke Bakker

Sjouke verzorgt onze financiën en ICT. Daarnaast is hij al sinds de oprichting betrokken bij het Loket Leefbaarheid. Ook draagt hij bij aan andere lopende projecten.

Lees meer