Recreatie en toerisme

We merken steeds weer hoe Groningers van hun dorp en provincie houden. Groningen is een prachtige provincie. En we willen ook graag dat anderen dat zien. Het zijn allerlei dingen bij elkaar die een plek of gebied de moeite waard maken om graag te zijn om er te wonen, je vrije tijd door te brengen, onderweg van te genieten, je ervoor in te zetten of te proberen je geld ermee te verdienen. Om naar terug te keren en anderen over te vertellen. Dit leeft in de dorpen en daarom zijn wij ook thuis in dit onderwerp. Wij doen graag mee graag als bruggenbouwer en ondersteuner of meedenker.

  • Via https://toerisme.groningen.nl/nl heb je toegang tot het overzicht van alle Groningen-pagina’s: op thema, op regio, speciale portals voor de wandelaars en fietsers met routes (ook zelf samen te stellen), informatie over rustpunten. Veel informatie voor wie wil weten wat er in onze provincie te doen is. Een overzichtelijk en aantrekkelijk visitekaartje en portaal!
  • Kijk op http://www.marketinggroningen.nl/ voor informatie over deze organisatie. Hier kun je ook informatie vinden over de Verhaallijnen, waar iedereen uit de provincie is uitgenodigd mee te denken en te doen.
  • Bij het Routebureau Groningen, ondersteund vanuit Landschapsbeheer Groningen, kun je terecht met vragen en ideeën over routes. Wil jij of jouw organisatie of initiatief meteen de nieuwste (digitale) nieuwsbrief van het Routebureau Groningen ontvangen? Stuur dan een mailtje naar routebureau@landschapsbeheergroningen.nl